תוסף לכרום
ProfileVault
נעל את כל פרופיל ה-Chrome שלך באמצעות סיסמה. בעת הנעילה, החלונות נסגרים, וכאשר תבטל את הנעילה – הם ייפתחו מחדש בדיוק כפי שהשארת אותם.

ProfileVault נועל את כל פרופיל Chrome שלך מאחורי סיסמה.
לחץ על סמל סרגל הכלים, או לחץ על Alt+Shift+L, ו-ProfileVault יסגור כל חלון דפדפן ופותח חלון נעול קטן אחד עם בקשת סיסמה בלבד. הזן את הסיסמה שלך והחלונות שלך ייפתחו מחדש עם אותם דפים, בערך באותם מיקומים וגדלים.
מה שאתה מקבל
נעילה בלחיצה אחת או בקיצור מקשים שניתן לשנות ב-chrome://extensions/shortcuts נעילה אוטומטית בעת הפעלת Chrome, לאחר זמן סרק שתבחר, או כאשר מסך המחשב שלך ננעל. כל אחד מהם הוא הגדרה משלו. נעילה באמצעות הסיסמה שלך, קוד בן 6 ספרות מאפליקציית אימות או קוד גיבוי חד פעמי נעילה אופציונלית באמצעות כניסה של המחשב שלך (כגון Windows Hello או Touch ID), כאשר המחשב שלך תומך בכך. ProfileVault לעולם לא רואה את הפנים או טביעת האצבע שלך. כרטיסיות, כרטיסיות מוצמדות, הכרטיסייה הפעילה ומיקומי חלונות משוחזרים בעת ביטול הנעילה ערכת נושא בהירה, כהה או עקוב אחר המערכת בטל את הנעילה במחשב אחד מבלי להשפיע על המחשבים האחרים שלך
פרטיות אין חשבון, אין קוד פרסום או ניתוח, ואין שרתים שלנו. ProfileVault אינו מבצע בקשות רשת משלו. הסיסמה שלך מאוחסנת רק כגיבוב מומלח. הגדרות הנעילה ונתוני השחזור שלך מסתנכרנים דרך Chrome Sync, באותו אופן שבו נתוני Chrome אחרים מסתנכרנים. פרטים מלאים נמצאים במדיניות הפרטיות המקושרת בדף זה.
טוב לדעת
ProfileVault היא נעילת נוחות שמונעת גישה מזדמנת למחשב ללא השגחה. היא אינה תחליף לכניסה של מערכת ההפעלה שלך. מישהו שיודע כיצד לפתוח את כלי המפתחים של Chrome בתוסף, או שיש לו גישה לחשבון מערכת ההפעלה שלך, יכול לעקוף זאת. נעילה סוגרת את החלונות שלך וביטול הנעילה פותח מחדש את אותם דפים. טקסט טופס שלא נשמר, מיקום גלילה ומיקום וידאו אינם נשמרים, לכן שמור את עבודתך לפני הנעילה. חלונות גלישה בסתר ננעלים רק אם מפעילים את "אפשר גלישה בסתר" עבור ProfileVault. כרטיסיות גלישה בסתר לעולם לא משוחזרות. סנכרון Chrome אינו מוצפן מקצה לקצה אלא אם כן מגדירים סיסמת סנכרון בהגדרות של Chrome. בעת ההתקנה, Chrome יציג אזהרה בנוסח "קריאת היסטוריית הגלישה שלך", וזאת מכיוון ש-ProfileVault זקוקה לכתובות של הלשוניות הפתוחות שלך כדי לשחזר אותן לאחר ביטול הנעילה. הנתונים נשמרים אך ורק במחשב שלך.